Olivetti Valentine
Vanjas Vardagsrum 1650:-
Brandstationen 850:-
Blocket 1200:-
e-bay 2623:-
life socks
Psykhjärna
Var det såhär hon såg ut eller?Fancy Pants

Denna kvinna är som en rysk docka. Hon har en liten liten gubbe innuti sin mage. En dag kommer han komma ut och svära och kasta med sin indielugg och säga att han är kär. Jag kommer alltid kalla honom för Billy.
Och jag kommer alltid tvångslocka Ullis hår och sätta på henne lösögonfransar när jag får chansen.
hihihhåhåJange jag älskar dig för den här:(klicka)
$


Baby was a black sheep. Baby was a whore.
You know she got big. Well, she's gonna get bigger.
Baby got a hand; got a finger on the trigger.
Baby, baby, baby is a rock-and-roll nigger.


I was born in the desert

Castelsardo 2009


Systrarna FoxNär Margaret var åtta år och Kate sex år, började det höras knackande ljud från deras rum på natten. Deras mamma trodde att en ande hade tagit barnen i besittning, och deras äldre syster Leah tog initiativ till offentliga förevisningar.

Det växte snabbt fram en formlig kult kring de båda systrarna. Överallt där de framträdde, strömmade människor till. Anden, som uppgavs heta Mr. Splitfoot, svarade på frågor genom att göra olika antal knackningar. En knackning betydde nej, och tre knackningar betydde ja. Ibland användes ocksa en kod där en knackning betydde A, två knackningar B osv genom hela alfabetet. Under mer än fyrtio år reste systrarna runt och förevisade den knackande anden.

Den berömde fysikern och kemisten William Crookes undersökte Kate Fox vid seanser i London år 1871. Jag har undersökt dessa ljud, skrev han, på alla sätt jag kunde komma på tills det inte fanns något sätt att undvika övertygelsen att de var sanna objektiva fenomen som inte framkallats genom bedrägeri eller genom mekaniska medel.

Efter över 40 år erkände systrarna att de hela tiden hade framkallat knackningarna i sina knogar, knä- och tåleder.Fredagsbloggaren slår till igenDet finns människor som måste spika och skruva ihop sina sängar med jämna mellanrum. Kaptenen är en av dem. Vad man gör för att hamna i den här situationen låter vi vara osagt, men det är väl de som också funderar på att använda sitt badkar som garderob.Jag har ofrivilligt extraknäckt som städtant. Som belöning fick jag en röd Koff, en cigg och en fiskhermansvännershots. Det är också utlovat middag. Det enda jag vet är att den tydligen skulle bestå av schweppes russian och nått mer.

Helg.


Jag har också satt standarden i QWOP

I framtiden kommer en följetong som kommer innehålla bilddokumentation av stockholmsklubbarnas toaletter.
Det blir fint som fan.

RSS 2.0