En galen världDet här: http://www.dn.se/ekonomi/usa-ja-till-strafflag-mot-kina-1.1179804

USA förespråkar frihandel och flyttar produktion till Kina för att få billiga varor på Walmart under paroller "save money, live better". Nu visar det sig att den totalitära statens valuta inte guppar i takt med resten av världen på det ekonomiska havet. Straffskatt på kinesiska varor för att rädda den Amerikanska arbetsmarknaden.

ha ha ha

ironiskt från vilket håll man än betraktar.

Mums!
När jag ser sånt här vill jag bara bo i en ombyggt lada som är en stor ateljé och hålla på och måla och slipa och snickra och sånt hela dagarna. Så man knappt vet om det är dag eller natt. Självklart har jag då en jättesnäll granne som kan allt och har alla verktyg och hjälper mig när jag kör fast.

Katie Thompson
heter geniet och hon har inte alls bara bott i en ateljé med en snäll granne utan gått typ 7 år på designskola och har precis öppnat en butik mittemot gamla kexkvarnen i Woodstock.Här trivs jag nuDet har flyttat in en liten fröken till här i lägenheten. En blommig sådan med fyra ben. Vi kommer nog trivas utmärk tillsammans.


Svandammsvägen

Här skulle Dr Alban bo om jag fick bestämma.Att vara söt och vara lika som bär vad är det att ha?
Skulle gärna ha en sån där björn som tar hand om mig nu när himlen är grå och magen gör ont. Julia Pott heter den brillianta skaperskan.
Idag läste jag "I en annan del av Bromma" av Martina Haag. Den börjar med domedagsfrosseri i missär och frustration, perfekt för en dag som denna. Men tråkigt nog eskalerar den i en dramatisk nära-döden-upplevelse och slutar jättelyckligt med att allt blir bra. Jävla skitbok. Som att man ska kunna gå ut och nästan dö och sen ordnar sig allt.


Nu ska jag fan hyvla

En chockrosa osthyvel är det senaste tillskottet i det lundinska hushållet. Jag har under mina år med eget hushåll fått utstå en ganska haglande kritik för min spartanska uppsättning av köksartiklar, men jag går nu mot förändring. Som det brukar stå i horoskåpen.Två bilder från Janas födelsedagsfirande i Tanto som också blev sommarens sista parkhäng för min del.
RSS 2.0