Hundvakt


Byter jobb, tunnelbanor, stress och krogrundor mot en fin hund och mycket frisk luft för en vecka.
Hundvakt


Byter jobb, tunnelbanor, stress och krogrundor mot en fin hund och mycket frisk luft för en vecka.
Hår

Sitter nyfrisserad och välfönad som nån slags anistonwannabe och snubblar över denna bild från filmen Eternal sunshine of the spotless mind. Inser på en nanodel av en nanosekund att det är knallrött hår man vill ha. Matchas bäst med snövitsblek solbränna och en hångelsugen karl.
suck.Lita bara på slappa människor

 

 


Var ute och promenerade med Honken och hans hund ikväll. Efter ett tag var jag helt slut och sa att jag inte hade rört på mig så mycket på 10 år.
"Ah jag vet. Jag har fått så bra kondition sen jag skaffade hund, så jag måste röka som FAN för att hålla mig slapp"

Bäst är det också när man kommer hem till en människa man inte känner så bra och det hänger en gammal bajenhandduk på toa. Man blir inte glad för att man hejar på samma lag utan man blir glad för man vet att det är en skön jävel som har samma värderingar som man själv när det kommer till att njuta av livet och en kall öl.

Det är också slappt att ha en chef som säger saker som "Tessan, om du får plats på den där lilla hyllan behöver du inte jobba när du ligger där"


Världsomvälvande upptäckter


Träffade igår en människa som inte kan böja sina fingrar bakåt (som jag kan). Efter en kort undersökning på jobbet idag insåg jag att i princip ingen kan det. Trodde jag var unik tills Oskar den jäveln böjer sina fingrar framåt, rakt ner mot handflatan utan att böja någon annan led än den där fingrarna börjar. Handen blir helt platt fast vikt!!! Där har vi nått man kan tjäna pengar på barn.

För att illustrera dessa egenskaper googlade jag fram en bild på det jag kan göra, och fram till idag trodde att alla kunde:Identiteten på människan på bilden är inte fastställd och sidan den kom ifrån borttagen men den gör iaf att jag känner mig lite mindre ensam. Vi kanske inte skulle ha jättemycket gemensamt men vi har iaf våra fingrar.

Oskars fingerfärdighet är så pass unik att jag inte lyckats hitta nån bild på det. får ta kort på det i morgon. borde ju definitivt dokumenteras.


fågelskådning
Kate Wilson
Jordan Metcalf


Har fått dille på fåglar sedan jag såg ett bokomslag i ögonvrån för nån vecka sedan. Dom har så tacksam form.  Dessa två hittade jag på Behance som Linkan tipsat om. Skitbra sida med massa portfolios från alla möjliga kreativa människor. Allt möjligt från reklam, design och mode till trä- och metallkonstnärer.

Balettsöndag 1


Idag har jag sjukt nog gått på den första av 14 balettlektioner som jag tyckte att jag skulle berika mitt liv med. Det var sjukt kul och min favorit är redan gubben som sitter och spelar piano. När man är på näst sista takten i en rutin som har fått en att undra över om man har blivit stelopererad i smyg eller om det helt enkelt inte är meningen att man ska göra sådant med sin kropp, då läggar han till en glad liten knorr så man nästan blir sugen på binda fast sina ben i varsin bil och låta dom köra åt olika håll bara man får göra det till lite klassisk pianomusik. Han har självfallet grått skägg och skämtar med herr balettläraren.
Jag fick iaf veta att jag levde och kommer förmodligen inte kunna röra mig i morgon men tusan tusan vad ingen kommer vilja sola brevid mig beach 2011. Det känns lite som att jag köper muskler, jag liksom känner hur dom vill blomma ut. Dessutom var det värt det bara för att se 20 trikåklädda människor hoppa lite i otakt när läraren skrek: hopp! Och om det är bögigt med balett så är jag så jävla gay.

Mina nya bästisar Balle och Ettan som jag införskaffade mig sporten till ära.
(jo all fysisk aktivitet som jag får träningsverk av är sport, även att flytta)
RSS 2.0