Brudar

Tre härliga fruntimmer varav en är mor och en är rar.

Holy matrimony och inre ro

Denna skönhet är min syster Pia (Karuna-Purna) och hennes karl Satchi när dom gifter sig. Dom är så fina! Detta betyder att jag är den enda ogifta dottern i familjen, spänningen är olidlig.

Längtar till den 12:mars för då ska världens bästa Mamma ta med mig på yasuragi igen! Där kanske man skulle kunna gifta sig förresten. Ett bröllop där alla badar!Jag på Hasseludden 2008 iklädd den obligatoriska Yukatan.Freshness


Var uppe med tuppen idag och har flanerat på stan med Ulli. Det resulterade i en våg av inspiration till myshörnan som ska skapas under loftet. Det blir asiatiska sidenlyktor i taket! Det kommer bli stämning det. Mums.
Svängde också in på comics heaven en sväng och vem stod där bakom kassan om inte Mikael Sol. Blev tråkigt nog 14 år i samband med det och vågade inte säga hej. Kanske köper en bok för att lättare bryta isen. Det får bli tidigast på tisdag då jag får min veckopeng. Det är lustigt hur mycket brevvänner man har såhär runt den 25:e, i fredags när jag kom hem från jobbet rasade en lavin av fönsterkuvert emot mig när jag öppnade dörren. Fast det är inte mig dom vill vara kompis med, det är min vän lönespecifikationen :-(


TorsdagHEIDY HOE!


Måndagsmuffins med Herr Groda. Ett mycket gott sällskap när man har tappat rösten.


den underbara fröken Björck
Igår fick jag förtroendet att skulptera fram en lugg på Sara "big fudge" Björck. Hon var ju i princip oemotståndlig redan innan men nu får man ju låsa in henne snart.
Alla andra som inte har råd eller mod att gå till en frissör som tar betalt är självklart också välkomna här på salong Lundin.SjukdomenEn positiv sak med att ligga hemma i soffan en fredagskväll, hosta slem och imundiga strepsils och alvedon är att man kommer över saker som annars hade kunnat gå en totalt förbi. För det första insikten om att det är 18årsgräns på trisslotter (detta enbart tack vare mitt omyndiga utseende). För det andra, och desto mer underhållande en facebookgrupp som enbart ägnar sig åt dåligt uppstoppade djur :

Dårligt undstoppende dyr

Kriminaldrama


Grevinnan, tjuven och kommissarien.
Jag älskar att rita på post-it lappar.

Nu är det lunch

klotterspånnytt år nya tekoppar


RSS 2.0