måndag


spx 10 och urballning


Malin och jag pallrade oss ur våra grottor för att dra på small press expo och supporta Kattis (Katarina Streiler) som ställde ut sin bok "Bland hundar och huvudlösa". Jag hittade också en skön påse som Lisa Ewald hade gjort. En kalender av Elisabet Ericson ville också följa mde mig hem. Blev ultrainspirerad av alla duktiga kvinns så jag ville mest bara hem och rita men jag och Bettan drog till djurgården och hittade en träd med bollar i (ovan). Sen åkte vi bergådalbana.
påsenkalendernLa petit Ramstömette
förbifart

total urballning??

Märk väl skillnaden mellan ansiktsuttrycken på mig och Malin kontra de på den inklippta bilden. Dom måste ju ha stått stilla framför en fläkt när dom tog den bilden...Biljardkungen
Fuck yeah, it's Friday!http://open.spotify.com/track/7DKmsHM3bjJHvnkjMp0S6HLundinskan är förkyld och har gett sig själv utegångförbud för att bli frisk till helgen iaf. Tar mig tid att teckna lite och märker ganska snabbt att det inte riktigt är som att cykla. Ska ha utegångsförbud oftare så det blir lite struktur på estetiken här i huset.Och Maggan om du är bullfika på mig för att jag smittade dig tillbaka till din förkylning så fan, förlåt.Pennan i näsan


Undra just vad Korven är så glad åt?Aaah, en färgaffisch för Fransk Hård Porr, såklart!
Idag unnade jag mig Jan Stenmarks nya bok "Pennan i näsan". Jag var egentligen på jakt efter Joanna Hellgrens " Frances del 2" men den släpps tydligeninte i Sverige förän i Augusti :-( nån som vill åka med mig till Paris i sommar?


Varför kan ingen bara göra rent mina grejer efter jag har lekt! Här tåls det ju inte att blandas kulörter...
Andra människor i mina glasögon
Till Jangen!
ThjärtaJ


roaring rampage of revengeThe Pretty Things – L.S.D.
Om någon homo erectus säger att jag ser fördjävlig ut så tycker jag att det är på sin plats att jag svarar "håll käften".  Inga konstigheter.
Det går bra nu
Taxin compadres, TAXIN! Tur för mig att jag har så finfina vänner. *heart*Men gårdagens bästa var att shoppa verktyg! Jag har införskaffat mig en skiftnyckel och nu är jag fast! Det ska bli min nya hobby. Jag kommer inom kort förhoppningsvis ha en komplett verktygslåda,nästa steg är skruvdragare eller en hylsnyckelsats.
Fight Club

 

Var på Stampen igår för att lyssna på Tildas Kille och hans kompis som har ett band som heter Balkongen.
Efter Balkongen spelade Topprovdjurlörens dag:


Fest hos Maggan.
Klicka på magic-key för att komma i stämning.


 

 

 

 


"Denna bostad är såld"
"Charmig och optimalt planerad pärla med balkong i söderläge, högst upp i huset. Smakfullt och yteffektivt renoverad med tidstypiska detaljer bevarade såsom högt till tak och spröjsade fönster."


Jajjemen!

Inflyttning 7:e maj och sen jag inte flytta igen förän jag får skägg.

Andra människor i mina glasögon

ozbaabKåvenmotherRagnar Persson


Feel The Darness, på Galleri Steinland Berliner, bondegatan 70el mundo

RSS 2.0