ibland såLäste på bästa Nanna Johanssons blogg att hon ibland brukar rita djur som säger snälla saker för att komma igång med tecknandet. Väldigt bra tips tyckte jag. Fast det blev glada ponnys istället för mig. Eller ja... alla utom en då.


Viktig grej!


Har göttat mig igenom Sara Hanssons nya bok "Vi håller på med en viktig grej". Det var som att läsa sin egen dagbok från mellanstadiet, fast mycket bättre och med så jävla sköna bilder. Skrattade högt flera gånger. Nått år på 90-talet var i alla fall EXAKT så fyllt av Nutella, Girl Power, Heta linjen, föräldraångest och bästisbehov för mig också.  Så jävla bra. Köp och läs! eller låna av mig och läs!Ny SagaDet börjar bli dags för en ny saga i stil med lilla vita kaninen. Den här gången handlar det om ett litet hus i en stor mörk skog där det bor en deppig gubbe och en otroligt elak katt. Det blir en nagelbitare!


<3

Det pirrar i magen.Funkhamster
"Jag skulle vilja krympa dig så att jag kan ha med dig i fickan överallt. Men jag skulle inte krympa dina kompisar så du får starta band med en hamster som bara vill spela jättefunkig bas hela tiden"


Är också nominerad till blogaward i kategorin "oftast uppdaterade blogg". not.

Bästa nyheten är dock att jag kom in på serieskolan och nu ska bli serietecknare så det kommer mera. stay tuned for more!RSS 2.0