Aha-upplevelser nr 1

True Story...

(klicka för större)

Dålig uppdatering får ursäktas med påskhelg och diverse upptåg.

NiotillFemDödenNiotillFemDöden

Dagens
El Buzzo


Jag kollade på Toy Story 3 i lördags. Om man bortser från scenen där Woody ska rida på hunden Buster men buster är för tjock och lat måste ju det bästa vara när Buzz Lightyear blir resetad till spanskt mode. Youtubade det idag och hittade klipp på Toy Story dubbat till Franska. (Grisen gjorde sig fantastiskt bra som fransos men hittade inga mer klipp på honom). Hur som helst kom jag att tänka på den spanska dubbningen av filmen. Hur gör dom där? Blir han resetad till Mexikan eller Latinamerikan eller nån liten liten flamenkodansande dialekt?

Det är i dessa stunder jag älskar internet. Svaret är:

"No, in the spanish version (European), he speaks Spanish but with Andalusian accent (south of Spain), in order that he looks like more the Flemish tradition. It is doubled by a singer of Spanish Fleming called Diego The Cigala."AhaSöndag - det hänger på håret


(Hår i blyerts och ansikte i tusch)


Övar på att rita hår och sitter och känner mig allmänt nöjd med att dansläraren sa att jag hade så bra ben. Raka tydligen. Sen hjälper det väl iofs föga när vi gör grejer med benen som han förklarar med "ja, jag vet att man inte ska kunna göra så, det är ju inte naturligt. Men det här är inte naturligt, det är balett".

Har en känsla av att jag kommer få lika mycket träningsverk av det som av att cykla runt halva stan med Kaptenen på pakethållaren. Snusandes, svärandes och drickandes kaffe navigerade hon oss via någon form av medeltidsspektakel i kungsan, våffelståndet på nytorget och diverse avstickare, tillbaka hem till mig.BlyertsHittade en penna på jobbet och återupptäckte blyerts. Nu har jag precis vart nere på nytorget och käkat våfflor som Alex och Calle står och gräddar. Allan och Fallans våfflor heter ståndet. Skäms lite för att jag inte betalade för mig dock. Men lite dåligt samvete hör väl till en lördag.
ledsen i ögat
Sista rutan i en miniserie. De andra två rutorna blev jag inte nöjd med så dom måste jag rita om.
Utkast: April 7, 2011

Det är inte alltid så lätt att vara indian, till exempel när man vill bli hämtad så tar det otroligt lång tid att göra upp eld som man kan skicka röksignaler med. Så väntar man skitlänge och sen kommer svaret "Kan inte, jagar middag. btw din tipi har blåst ner, sry"
Mer Arga Malin

Dagens


Putsa linsen på mobileo kanske. Eller köpa scanner...

Det är väl aldrig kul.

Sitter i hipstermössa och hipsterbågar och vet inte riktigt om jag ska känna mig häftig eller lam. I bakgrunden skymtar mitt kakel i hipsterkulören vit. Försökte ha en hipsterhelg som började på rue du pont nouveau. Men efter runtkuskande i diverse östermalmsdistrikt med tvivelaktiga taxibolag hittade jag ändå mig själv 24 timmar senare över en veckans på carmen. Språkandes med anarkisten Svurre och iklädd min bästa gamnacke. Prickade av 7 olika barer av blandad karaktär och möttes av den bästa kommentaren man kan tänka sig när jag frågade Sara om vi hade haft kul: "Kul och kul... Det är väl aldrig särskilt kul"

Funderar på att montera av stänkskärmarna på min bockstyresracer för att göra den mer hipstercykel. Det är bara det att jag har så otroligt lätt för att skita ner mig redan som det är.
Hålla tummarna


Linjen mellan tur och skicklighet blir så fin ibland.


Skiss:


(klicka för större, läsbar verson)

RSS 2.0