Bullen


wacombräda

Första testet med wacomplattan. Ganska fult om jag får säga det själv, men det var ju första gången. Jäkligt knepigt är det och helt annan feeling än att rita på papper. Men det är väl bara att hugga i sig att världen är digital nu för tiiin' och sätta sig och öva upp lite häftiga skills. Man vill ju inte hamna på mossberget och finna sig själv utanför hela jävla samhället så småningom.


Manisk period

Impulsköpte en Dianakamera i söndags på bakfyllan.

 

 

<--------GUbbe tagen från sitt sammanhang. Pågående projekt.

Skaffade nya pennor idag :-)

 

 

 

 


...


Vår tid
Detta möter mig i tunnelbanan. "Är du gift? Gör livet levande. Ha en affär"

Jag trodde först att det var ett dubbelt budskap som egentligen hade med företagsamhet och entrepenörskap att göra. Men det är verkligen uppmaning till äktenskapsbrott. Reklam för en datingsida som riktar sig till gifta människor.

När man åker tunnelbana är alltså budskapet: Gör inte konstfilm. Drick inte alkohol. Utnyttja inte en tjänst som du inte betalar för. Men för all del, känn dig fri att bedra den person som du har lovat evig trohet.
Från Wikipedia: I många såpoperor
är det många som är otrogna vilket alltid orsakar intriger som gör det spännande för tittarna"


BroccoliAnna
Mr Doob och snor
Stakars snor-åsnan, den er lettsen för den moste altid snyta sij jetemicket.


Doo moste den snor-åsnan inte go til jåbbet. Den är hema och viilar hovarna.Länktips för andra som är hemma och sjuka: Mr doobLängesen

Bläddrade i lite gamla skissblock och hittade den här bilden. Blev påmind om en svunnen tid när inte allt var lika kul som nu. Men det kändes tryggt att tänka på att hur mörkt det än kan vara ibland så är det så små saker som kan få en på fötter igen.Bra Helg

Mein himmel! Våren! Jag kunde sitta i underkläder i balkongdörrsöppningen i lördags förmiddag och bara njuta av värmen och solen.

Det man ser på bilden här ovan är ett vykort som jag målade på Yasuragi i lördags. Typisk min mamma att det ska målas akvareller i tid och otid, till och med när man badar :D

Middagen igår bestod av:
Nicolas Feuilatte Champagne
Sushi Moriawase 3 bitar & misosoppa
Sashimi på lax och pilgrimsmussla med pistagenötter och granatäpple

Risotto med rostad pumpa, shizo och edamamebönor
Kung Fu girl, riesling

Bakad chokladkräm med körsbärs gyoza


nam nam nam

Har precis kommit hem från ett pass balett med fokus på fysträning och är helt mör och skakig. Men tusan vad kul det är.
Torsdag


Ny t-shirt. 100 spänn. 10% silke. skön.Var igår på serietecknarworkshop med liv strömqvist och sara hansson. Det var egentligen för bruds mellan 15 och 20 men jag myglade mig in ändå med oskuldsfull uppsyn och lysten blick.Efteråt åkte jag hem till Malin och blev bjuden på bärs och makaroner! På Malins dörr hänger den bästa bild som någonsin tagits på mig. Som för att visa lite vem som egentligen bestämmer där.
Och idag köpte jag strumpor, kycklingsallad och tulpaner och åkte hem till Sara och riktigt skämde bort henne lite. Hon har tyvärr försummats lite på sista tiden den härliga kvinnan. Och till alla er som jag har snott strumpor av ( Moa, Malin och säkert många fler) nu finns det ju några nya par i min ägo om det känns som att det är dags att sno tillbaka.


Sen satt jag på bussen och hoppades på ett sms om att jag skulle åka några hållplatser till efter min. Men det blev ingenting av med det. Men det stod iaf "Ååh... det hade vart fint"Malins fogelilnfluensa


Kvinnofettsdagen


Besvikelsen över internationella kvinnodagens uttryck får dämpas med semlor. Varför tycks folk tro att den här dagen handlar om att män ska ge kvinnor blommor? Tänker dom typ: Ah justde hon är kvinna, stackars henne då kan hon behöva uppmuntras idag? Eller tänker dom: Vad ska vi göra idag? nått för kvinnor... vad är dom bra på då? snittblommor? krukväxter?
Moderaterna twittrade tydligen "Grattis" till alla kvinnor. Grattis till vadå? Grattis till att vi har köpt oss en egen dag för all mindre lön vi har fått? eller menar dom Grattis till att vi fortfarande har rösträtt? När man kommer till slussen är det fullt av röda flaggor och folk gör sig redo för något slags tåg.
Internationella Kvinnodagen instiftades förvisso av en socialistisk organisation, men det var för fan över 100 år sen. 1910! Kvinnofrågan borde inte drivas av vissa utan av alla. Man kan ju vara stolt och nöjd över att så mycket har förändrats i vissa delar av världen men jag tycker inte man ska vara nöjd med det.

Framförallt skulle jag vilja att alla brudar blir bättre på att uppmuntra varann. Oavsett om man vill eller inte vill någonstans borde alla stå upp för rätten att vilja och göra det!


Pannkakor, Piaf och HåkanEn söndag som börjar med att man får pannkakor till tonerna av Edith Piaf och slutar med Håkan Hellström kan inte bli så mycket bättre va?
Söt lördag


Även om jag är omhuldrad och bortskämd med gos av en myshund så skadar det ju aldrig att få lite blommor av en uppvaktande ung man. Det är ju inte det vanligaste nu för tiden att dom kommer med rosor när det avläggs visit, men trevligt trevligt.Now I wanna be your dogKan inte tro annat än att jag är nästa stora rockstjärna när Amy ligger och myser såhär när jag plinkar och skrålar.Från dagens ritblock


Skiss till målning i olja som jag började på idag. Ska egentligen rita annat men som Outkast sjunger "You could plan a pretty picnic, but you can't predict the weather, Ms. Jackson"

Huuundn var ingen exemplarisk modell kan jag berätta, hon ville inte sitta sitt och glo in i väggen utan mest ligga som en påse skridskor på golvet.

I morgon blir det vinlunch i kransen tjoho!

RSS 2.0