Ny hobby

Min nya hobby "brodera hundar på tshirts".


Minijulafton :-DRitade av mina kära vänner i helgen, för dom skulle få bli etiketter!Såhär snyggt blev det!


Vi firade alltså smygjul hemma hos Li och Moa och göttade oss riktigt i julmat och bak. Helt fantastiskt bra!
Jag fick sjukt fina julklappar också:
Ost- och vinörhängen! Älskar sönder dom....och ett soffbord som gör sig som fisken i munnen hemma hos mig!
Tack alla för bästa fjärde advent!

Linsårstiden

Bra att man inte ser minsta galen ut när man går runt bland folk.

Dagens andra nyhet är att någon förvirrad människa har tagat porten här i huset. Det står Hoe, eller Flos, jag har lite svårt att tyda vad det står. Det ger lite, lite barcakänsla. Men den som tyckte att det skulle stå där kunde väl ha funderat på om det fanns någon grå trist statlig betong i närheten som behövde utsmyckas av en representant för folket, istället för vår fina trädörr från förra seklets början :-/ nåväl.

Men musikhjälpen håller mig varm. Blir sjukt av alla glada snälla människor. Gratis kramar och hundar och rädda alla mumsiga barn, bra skit!
Fy dig

Det luktar bacon i min lägenhet. Hoppas det finns några små baconpartiklar kvar som jag andas in för det är den enda näring jag får i mig. luftburen bacon. Inte undra på att jag tappar hår. Jag kommer även behöva åka till Hawaii i maj och lära mig surfa. Fast det blir svårt att kombinera det med att ta körkort innan sommaren och åka på roadtrip i californien. Jag måste nog skaffa mig ett till jobb. Eller kanske bara ett mer välbetalt. Alternativt ett jobb där man åker på roadtrip i tjänst. Det skulle nog vara det bästa alternativet för annars skulle jag bara köpa en mops för pengarna och anställa en mexikansk mopssköterska som passade den när jag var upptagen. Måste sluta kolla på maria montazami och de andra hollywoodpundarna, jag blir ju hjärntvättad. Liksom baconaromen är detta Saras fel.Grattis alla Annor på namnsdagen!

 

Pouss pouss!Klubba med MammaMamma Jange och jag älskar varann men på ett fritt sätt. Det är det som är fint under bron. Hon har precis läst smygporrnovellerna på väggarna och får sug i blicken. Förevigat forever.
JoJo


Man har ju gjort sig så pass populär på sin arbetsplats att man blir avbildad till höger och vänster. Konstnären här heter Martin Fjellman.RSS 2.0