Tips och tricks för kids

Sara Granérs senaste bok "Med vänliga hälsningar" är på väg hem till min brevlåda, jumjum! Sjukt roligt skit.Även Joanna Hellgrens "Frances del 1" och "Frances del 2"  blir mina. Fiiiint! 

Alla som är sugna på läsning får komma hem till mig och slåss om saken och kladda med våfflor i dom nästa vecka.FredagTack för filmen lillebror!15 år


Såhär i efterhand kan jag konstatera att man blir smartare med tiden, och snyggare med åren. Måste medge att det här med att låta mig välja bågar själv kanske inte var det bästa draget mina föräldrar har gjort. Bilden togs uppenbarligen i samband med att Harry Potter böckerna blev populära? Bara jag som hakade på trendlooken dock...

Måndag

värmeljus och hjärtbrus
Jag är kär i den här hösten. Jag och höstarna brukar inte komma överens vanligtvis. Men just den här känns som en vår som lovar att allt kommer lösa sig. Håkans nya gör väl sitt.


Och Ullis lille Nikolaj blir sötare och mer bedårande för varje dag som går. Han är så varm, kramgo och försvarslös och man vet när man håller honom hårt att han är gjord av guld. Jag vill också ha en. Har kollat på blocket men det finns inga bebisar ute just nu som om någon vill bilda en liten söt familj med mig så kan jag kontaktas på fb. Vi delar självklart lika på föräldraledigheten.
Don't think twice, it's alright

RSS 2.0